Detta Àr Högabo Writing Team

Detta Ă€r Högabo Writing Team, om Högabo Writing Team hade varit en tidningsredaktion under tidigt 1900-tal. En grupp ambitiösa och duktiga skribenter som jobbar hĂ„rt för att hĂ„lla deadline – men dĂ„ och dĂ„ tar en paus för att kela med husdjur och fĂ„ en vĂ€lbehövlig dopaminkick. 

Nu befinner vi oss dock i tidigt 2000-tal och skribenterna jobbar inte pĂ„ en gemensam redaktion utan online – utspridda över bokstavligt talat hela vĂ€rlden (Europa, Asien, Afrika, Sydamerika, Nordamerika).

Dock stÀmmer biten med pauser för kel med husdjur. Detta görs flitigt och bilder sÀnds fram och tillbaka för att dela med sig av dopaminenergin.
Biten om duktiga skribenter och hÄrt arbete för att hÄlla  deadline stÀmmer ocksÄ.  

Lite historik

Högabo Writing Team bildades i sin nuvarande form 2013. Det var dÄ företaget gick frÄn enmansföretag till ett team av skribenter, korrekturlÀsare och assistenter.  Före det var det bara Freddi Högabo sjÀlv som drev firman mellan 2007 och 2013.

Huvudfokus har allt sedan start varit att leverera större mÀngder artiklar till SEO-projekt av den större storleken. 1000 artiklar i mÄnaden har inte varit en frÀmmande mÀngd, utan snarare standard.

Vi har Àven skrivit mycket produktbeskrivningar och texter av bloggkaraktÀr till olika företag.
I ytterst unika fall har det till och med hÀnt att vi pÄ uppdrag skrivit en bok om ergonomi och vid ett annat tillfÀlle en pjÀs om klimathotet. 

Numer har vi tagit steget in i AI-eran och har integrerat LLMs i vÄrt skrivande pÄ olika sÀtt.
Dock finns vĂ„r “redaktion” fortfarande kvar. DĂ€r skriver vi pĂ„ traditionellt vis Ă„t de kunder som kĂ€nner sig mest bekvĂ€ma med det. Och vi skriver med hjĂ€lp av AI Ă„t de kunder som Ă€r bekvĂ€ma med det – och vill spara en slant utan att tumma pĂ„ kvaliteten.

Scroll to Top