VÅRT TEAM AV COPYWRITERS KAN ÖKA ER FÖRSÄLJNING

Hur jobbar våra copywriters?

Våra copywriters jobbar för att nå den potentiella kundens känslor. Målet är att skriva på ett sätt som påverkar kunden på en djupare nivå än enkla säljargument, då det i sin tur motiverar till handling.

Copytexter kan vara sådant som produktbeskrivningar, en beskrivning av en tjänst eller annan text till hemsidor. Slutmålet är däremot detsamma - att öka försäljningen från hemsidan. 

Hur kan en copywriter hjäpa mig?

Vårt team av copywriters kan hjälpa dig att producera mycket text av god kvalité på kort tid. Det betyder att vi kan producera hundratals texter varje månad till din hemsida, så att du kan bli klar snabbare.

Våra copywriters har också erfarenhet av att producera texter som verkligen säljer. Du presenterar din målgrupp för oss så anpassar vi oss efter den och ser till att nå kundens hjärta.

Vårt team består dessutom inte bara av copywriters, utan även korrekturläsare och virtuella assistenter. Detta innebär att vi även kan erbjuda hjälp med det som behöver göras runt om, före och efter det att texten är klar. Som att instruera skribenterna om det som ska göras, kontrollera att önskemålen uppfylls, samt att publicera texten på rätt plats på hemsidan.

Du berättar vad du vill ha hjälp med så ser vi till att fixa det.   

Vad kostar en copywriter?

Vi erbjuder copytexter från 0,55-3 kr/ord.
 

Priset varierar beroende på era krav och hur du vill dra nytta av vårt team. Vi kan nämligen även hjälpa till med sådant som publicering och keyword research.


Kontakta oss idag så kan vi resonera om ett lämpligt pris för era texter.