HWT ADMINISTRATION

Freddi Högabo
Founder and CEO
freddi@hogabowriting.com

Fuad Hassan

Head Admin Manager

English Team Leader
fuad@hogabowriting.com

Kathleen Smith
Head Proofreader

kathleen@hogabowriting.com

Kristina Rusten Vinje
Norwegian Team Leader

kristina@hogabowriting.com

Lea Santurdio-Vallejo
Administrator

lea@hogabowriting.com

SEO-TEXTER FÖR ATT NÅ ERA MÅL

Vårt team producerar tiotusentals texter varje månad till förmån för våra kunder. Vårt mål är att producera välskrivna SEO-vänliga texter som ser till att våra kunder når sina mål. Det kan vara en ökad försäljning, fler klick eller att deras sida ska komma på första sidan av det organiska resultatet. 

Då vårt team består av mer än bara skribenter kan vi hjälpa till med så mycket mer än bara färdiga texter. Vi kan hjälpa till med kvalitetskontroller, publicering, att ta fram nyckelord mm. 

Vad önskar du få hjälp med?
Ta kontakt redan idag för ett anpassat paketerbjudande. 

 

VAD ÄR NYCKELORD?

Nyckelord är det vi som content creators använder för att hjälpa din hemsida att ranka i det organiska resultatet. Det är viktigt att använda sig av rätt nyckelord, på rätt sätt för att locka besökare till din hemsida. Vi hjälper dig gärna att hitta nyckelord som kommer att nå din målgrupp.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

PÅLITLIGT & PRISVÄRT

Att arbeta med Högabo Writing Team är både effektivt och prisvärt. De få gånger vi inte varit nöjda med en text, har de varit snabba och 100% samarbetsvilliga med att korrigera. Arbetet är kort sammanfattat: effektivt, pålitligt och prisvärt.


Erik Tell

- Hemfint 

SNABBT & SMIDIGT


"Vi är supernöjda med de texter vi får från Högabo Writing Team. Beställningen av texerna går snabbt och smidigt och deras skribenter är väldigt duktiga på att fånga tonaliteten som efterfrågas vid beställningen. Högabo Writting har alltid hållit deadline och en god kvalité på arbetet"


Joachim Almeke

- Viva Media